Zarábanie cez internet

TuneUp Utilities 2009 cracked

14.06.2009 15:52

 

Hlavné rysy

Zvýšenie výkonu PC: optimalizácia využitia systémových prostriedkov, defragmentácia disku, kontrola programov automaticky spúšťaných pri štarte, defragmentácia a oprava registrov.

Jednoduché a rýchle riešenie problémov: včasná detekcia a oprava chýb na pevnom disku, redukcia bežných chýb systému, identifikácia dôvodov chýb aplikácií a ponuka riešenia, oprava zmazaných alebo poškodených súborov.

Nastavenie systému presne podľa vašich predstáv: centralizovaný prístup k viac ako 400 položkám pre nastavenie vášho systému, úprava vzhľadu používateľského prostredia.

Čistenie a údržba: vyhľadanie a oprava problémov v registri, uvoľnenie miesta na disku, odstránenie neplatných zástupcov, automatická identifikácia a odňatie nevyužívaných programov.

Optimalizácia systému pri každom štarte: prehľad o stave systému pri každom prihlásení a ponuka riešenia pre zvýšenie jeho výkonu.

Ďalšie užitočné nástroje: TuneUp System Information (poskytuje vyčerpávajúce informácie o stave systému), TuneUp Process Manager (monitor výkonu vášho PC), TuneUp Registry Editor (pokročilý editor databázy registrov), TuneUp Shredder (skartovač dôverných dát).

 

Späť

Vyhľadávanie

Zárobok cez internet,zarobok cez internet,zarábanie cez internet,zarabanie cez internet,ako lahko zarobiť,ako lahko zarobit

TOPlist